APA ITU WIFI ADAPTER

1. WiFi Adapter – Sebagai alat penerima signal WiFi sekiranya Komputer PC @ Laptop anda tiada Wireless connection
2. WiFi Booster – Merupakan booster iaitu menerima dan memberi signal WiFi pada kadar yang lebih jauh, bermaksud capaian maksimum, radius berbanding signal normal yg ada pada laptop iaitu sekitar 10-30 meter radius sahaja.
3. WiFi Connection – Apabila adapter ini dapat track WiFi signal yg jauh, maka adapter ini akan dapat byk signal Zon WiFi Percuma (contoh WiFi dari McD, KFC, Kopitiam, Kedai Mamak, Premis Perniagaan dllPROMOSI ALFA NHR 100% ORIGINAL MADE IN TAIWAN

Jenama Alfa tidak perlu di perkenalkan lagi, kerana semua telah sedia maklum bahawa tiada wifi adapter atau wifi booster yang terbaik selain dari jenama Alfa. 100% original buatan Alfa Taiwan serta diberi jaminan oleh terus daripada Alfa Taiwan selama 1 tahun. Anda boleh menghubungi Alfa Taiwan di link ini http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/home.phtml untuk memastikan Wifi Adapter yang anda beli benar-benar tulen dengan memberikan  Pihak Alfa Taiwan serial Number yang terdapat di belakang adapter.
PERINGATAN: Hanya Alfa Taiwan sahaja yang mengeluarkan produk Alfa dan produk Alfa tidak di keluarkan di Negara-Negara lain.
  •  jangan terpedaya dengan pembohongan tentang jarak liputan sehingga BERKILO-KILO meter jauhnya, semuanya adalah karut.
TIDAK PERCAYA? Saya akan kembalikan wang anda jika booster yang anda beli dari saya tidak baik daripada booster yang anda miliki sekarang.

Chipset TERKINI Realtek RTL

Tiada ulasan: